Świeżynek
|
|
Dzień dobry Państwu
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj, ja znam firme ktora drukuje na tkaninie i jest to http://cottonbee.pl/materialy niestety nie jestem pewna gdzie na dzianinie poniewaz rowniez poszukuje wiec daj znac ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
O dziękuję za zainteresowanie
![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-03-18 19:50:17 przez Maciej Mackiewicz --- --- Ostatnio edytowane 2014-03-18 19:51:24 przez Maciej Mackiewicz --- --- Ostatnio edytowane 2014-03-18 19:52:30 przez Maciej Mackiewicz --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Konkretnej firmy nie podam bo nigdy mi taka usługa nie była potrzebna ale wystarczy w googlach wpisać "drukowanie dzianin" i wyskakuje duuuuużo firm. No w tym momencie trzeba się namęczyc i podzwonić, jak nie jedna to druga, jak nie druga to może podadzą ci jakiś namiar (oni doskonale znają swoją konkurencję i zakres działania.
Ze swojej strony mogę dodać, że te leginsy z linka który podałeś to nie jest taka sobie dzianina albo lekko elastyczna to bardzo elastyczna lajkra, gęsta, taka jak rajstopy tylko wiadomo grubsza. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Dziękuję za pomoc. Oczywiście sprawdzałem w google ale trudno mi było natrafić na druk niskonakładowy, z tym że wpisywałem "tkaniny" a nie "dzianiny" teraz wpisałem "dzianiny" i okazało się że wyskoczyły zupełnie nowe firmy
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.