| Administrator
  |  | 
| Informuję, iż od dnia 01.04.2014 r. nie będzie możliwości zamieszczania reklam/ogłoszeń w dziale GIEŁDA przez firmy i osoby prowadzące działalność gospodarczą. GIEŁDA  nadal będzie dostępna dla osób prywatnych, które chcą sprzedać nadwyżki zbieranych przez lata tkanin, ścinki krawieckie, pasmanterię a także maszyny do szycia. Proszę jednak pamiętać o wymaganej ilości wpisów na forum → KLIK
 Ogłoszenia zamieszczane przez firmy zostaną usunięte a uczestnictwo w życiu forum zawieszone. Chcę aby forum zrzeszało ludzi faktycznie zainteresowanych tematem krawiectwa i wszelkiego typu robótek ręcznych a nie było tylko kolejnym portalem ogłoszeniowym z możliwością umieszczenia darmowej reklamy swojego sklepu. Od tego są miejsca specjalnie ku temu stworzone. Zresztą sami wiecie jak u nas wygląda walka ze spamem. Stąd moja decyzja. Czeremcha, Dolores i Zibiasz – wasze wątki zostają. Myślę, że nie muszę tłumaczyć dlaczego   Pozdrawiam! Susanna ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| no i git    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Przyjęłam do wiadomości  | |
| Świeżynek
  |  | 
| Jestem nowa i mam pytanko czy jest tu taki temat np. ile kasować za uszycie np. sukienki czy spódnicy ?
 | |
| Administrator
  |  | 
| Zerknij w dział "pogaduchy przy kawie" - kilka osób już o to pytało   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Fajnie (..giełda..)  ________________________________________________________ "W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook