Świeżynek
![]() |
|
Jestem bardzo początkująca tutaj, a więc WITAM wszystkich bardzo gorąco. Próbuję uszyć po raz pierwszy z Ottobre i nie wiem czy do tych wykrojów trzeba dodać zapasy na szew i podłożenie? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
|
|
Stara Gwardia
|
|
tak! w prawie wszystkich modelach nalezy dodac zapas....niektore zawieraja juz np. dolna listwe ale inne zapasy nalezy dodac.
napisz mi z ktorego wydania i ktory model szyjesz to powiem Ci dokladnie.....posiadam prawie wszystkie wydania ![]() pozdrawiam Masza |
|
Świeżynek
![]() |
|
Oj jej! Bardzo dziękuję za odpowiedź. Szyję z 4/2013 ten model co z okładki nr 14. A gdzie wy kupujecie te czasopiśma? Bo ja parę dla dzieci kupiłam na Allegro, ale chciałam by jeszcze te z wykrojami dorosłych.
|
|
Stara Gwardia
|
|
o widzisz! szkoda! akurat tego numeru nie mam
![]() A gazetka ta jest u nas ogolnodostepna, znajdziesz ja w kazdym kiosku i dobrze zaopatrzonym supermarkecie....nawet w naszym wiejskim sklepie(jak jeszcze prosperowal) moglam ja kupic bo pani wlascicielka wiedziala ,ze ta gazetke "kolekcjonuje" ![]() pozdrawiam Masza p.s. w jakim jezyku jest Twoje wydanie?? bo jak w niemieckim to mozesz zeskanowac i tu wrzucic, wtedy moglabym spojrzec czy pisze tam cos specjalnego ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-03-23 14:50:53 przez Masza --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Nawet nie wiem w jakiem języku ...))) Dziękuję Cie Masza za odpowidzi. Natasza
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zakupiłam numery z wydawnictwa od 1/2009r a od końca 2013r mam prenumeratę. Czasopismo mam w języku niemieckim i trzeba dodawać po 1cm. Ja akurat z tych modeli co szyłam nie miałam takiej sytuacji aby były one na wyrost ale nie szyłam wszystkiego
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.