| Świeżynek
 |  | 
| Witam wszystkich   Jakiś czas temu zaczęła się moja przygoda z szyciem. Podstawy szycia poznałam dzięki uprzejmości pewnej Pani krawcowej, a teraz sama, metodą prób i błędów, oraz z pomocą takich miejsc jak to forum, staram się dalej rozwijać. Niedawno zostałam mamą i teraz głównie podusie, kocyki i inne rzeczy dla maluszków wychodzą spod mojej igły   Pozdrawiam ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Super! Powodzenia.    Maluszków? Czyżby więcej niż jedno za jednym razem? Jeśli można spytać, oczywiście.  ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| witaj    ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
 |  | 
| Nie, tylko jedna kruszyna się pojawiła   Ale baaaardzo absorbująca  szczerze powiedziawszy to nie wiem jakbym się ogarnęła przy większej ilości...   ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Dlatego, byłam zaskoczona, że świeżo upieczona mama, więcej niż jednego maleństwa, ma czas szyć.   To super, że się za szycie zabrałaś. Będzie komu robić kostiumy na bale przebierańców.  ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook