Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ciekaw jestem ,jakie dzisiaj psikusy Was spotkały? Albo jakie udało się zrobić komuś?
Ja, dla naprzykładu, zadzwoniłem do kumpla i zapytałem, czy wie, że Suzie Quattro nie żyje? Strasznie się zmartwił, bo to naszego pokolenia muzyka, ale za parę minut oddzwonił i zaczął się żalić, że w Necie nawet nie ma o tym żadnej wzmianki! I zapytał, skąd mam te wieści? Na co ja, że z pierwszej ręki, bo chyba wiem najlepiej, kto żyje ze mną, no nie? ![]() A tak poza tym to indyk nadal jest w Maladze, a kaczka w locie. ![]() Wracając do domu wstąpiłem do banku, żeby wpłacić na konto "gorący grosz" i kasjer zapytał mnie, jak ma nazwać wpłatę? A ja, taki troszkę otumaniony po całym dniu w ryku maszyn, chlapnąłem tak "na pałę" - "Siara mi dał". ![]() I koleżka tak wpisał! ![]() Będzie miała księgowość ubaw! ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-04-01 21:24:28 przez Zibiasz --- ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
![]() wczoraj było fajnie : zamówienie na podręczniki językowe spisałam fonetycznie z "fenkju" na końcu, i domówiłam 4 m zielonej bawełny. Ubaw w hurtowni był podobno wielki. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.