Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam wszystkich.
Interesuje mnie kto jaka posciel uzywa,w sensie rozmiar koldry . Prosze odpowiedziec na to pytanie Dziekuje z gory --- Ostatnio edytowane 2014-04-09 13:00:32 przez diogi --- ________________________________________________________
Prosze wybaczyc moj rosyjski ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wymiar pościeli? Moja 1,60 x 2,00 poduszki 0,70 x 0,80 córka na sypialniane łóżko 2,00 x 2,20 poduszki takie same. Mam nadzieję, że Ci pomogłam.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziekuje bardzo ! ________________________________________________________
Prosze wybaczyc moj rosyjski ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kołdra 2,20 na 2,00 + dwie poduchy 80x80 + dwa jaśki 40x40. A ciamu pytasz? ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Stały Bywalec
|
|
A ja na przykład mam kołdrę 155x220, poduszki niewiem. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
2 x 2,20 + 80 x 80 + 40 x 40
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
2.2m x 2.25 dorosle;
1.5m x 2 dzieciece poduszki 0.5m x 0.75 . ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja mam kołdry w rozmiarach: 150x200 i 160x200, a poduszki 70x80 oraz jedną 50x60, jaśki 40x40
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Pytanie typu: "Powiedz mi, jak śpisz - a powiem ci, kim jesteś"... ![]() Ja zasadniczo nie używam kołdry, tylko śpię pod kocem, bo tak jest praktyczniej. I najważniejsze w moim spaniu jest nakrycie nereusów, bo to mi najbardziej marźnie. Nawet w upały - nerensony muszą być przykryte. Kiedy jest naprawdę zimno - lubię mieć przykryty kark, a nogi mogą sobie wystawać spod koca, bo i tak w nogach mam kaloryfer... Dla mnie spanie nie jest obrządkiem, tylko koniecznością fizjologiczną. Szkoda mojego wspaniałego młodego życia na takie komplikatory... ![]() Kiedy już padam na paszczak to zasnę wszędzie, choćby i w Pierdziszewie na przystanku, a nawet - swego czasu - nauczyłem się spać na stojąco w autobusie...) Łóżko wolę kojarzyć z czymś innym, niż spanie... Zgoła innym... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stały Bywalec
|
|
Czasami żałuję że pod postami nie ma przycisku "lubię to" ;D ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.