Wersja do druku

4 strony: < 1 2 3 4

Zaaklimatyzowany
świetny krój tej bluzki z maszynowym haftem!!!!!!! :oklasky:

:buziak: :buzki: Dzięki bardzo :hura:
Stara Gwardia
Pięknie! Mam tylko nadzieję, że nie dajesz się wykorzystywać i "krewnym i znajomym królika" szyjesz za pieniądze.
Krawiec-Filozof
:buzki::buziak:
Również uważam, że ten żółty suwak trochę "wyje";
jeżeli nie pasował całkowicie biały, to już chyba lepiej byłoby użyć żyłkowego...
Sukienka fajna, właśnie takie potraktowanie deseniu do mnie trafia, ale suwak swoją pncernością psuje efekt.
Skoro sukienka jest w rzeczywistości w odcieniach lazurowo-szmaragdowych - chyba lepiej by zagrał zielony żyłkowy, lub metalowy - oksydowany...
Takie jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam.:)
To trochę wygląda, jak złoty ząb...:)
https://www.facebook.com/Zibiasz
Zaaklimatyzowany
:buzki::buziak:
Również uważam, że ten żółty suwak trochę "wyje";
jeżeli nie pasował całkowicie biały, to już chyba lepiej byłoby użyć żyłkowego...
Sukienka fajna, właśnie takie potraktowanie deseniu do mnie trafia, ale suwak swoją pncernością psuje efekt.
Skoro sukienka jest w rzeczywistości w odcieniach lazurowo-szmaragdowych - chyba lepiej by zagrał zielony żyłkowy, lub metalowy - oksydowany...
Takie jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam.:)
To trochę wygląda, jak złoty ząb...:)
:buzki: :D masz rację ale na żywo ładnie się prezentował i klientka taki chciała :buziak: a to ważne :oczko:
Stara Gwardia
Niesamowita ta sukienka. Masz rację, skoro klientka tak chciała, to ok. Ja chyba też wolałabym albo srebrny albo kryty, ale to mój gust ;)

4 strony: < 1 2 3 4

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.