Wersja do druku

Świeżynek
Hej wszystkim!
Mam na imię Monika i jestem zafascynowana szyciem. Obecnie jestem na etapie poszukiwania maszyny do szycia ponieważ mam już dosc mojego łucznika model zofia :)
Nie jestem krawcową, dopiero uczę się podstaw szycia i projektowania. Póki co stawiam nieśmiałe kroki w szyciu zasłonek, firanek, poszewek i kilku ozdób-zabawe dla córci.

Pozdrawiam!
Stara Gwardia
Witaj:)
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551)
Świeżynek
Dziękuję za powitanie! :) Dziś właśnie złożyłam zamówienie na moją maszynę - Janome 525S. Jutro już będzie, bardzo się cieszę i nie moge doczekac się, kiedy do niej zasiądę. Mam tyle planów do wykonania, a brzusio rośnie i mało czasu zostało :)
Stara Gwardia
Szyję na Pfaff-ach ale Twój wybór :Janome 525S jest naprawdę dobry:luzik: Maszyna ma metalowe podzespoły i funkcje niezbędne dla krawcowej a do tego prosta w obsłudze. To maszyna "na lata". Powodzenia :)
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551)

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.