| Świeżynek
  |  | 
| Hej wszystkim! 
 Mam na imię Monika i jestem zafascynowana szyciem. Obecnie jestem na etapie poszukiwania maszyny do szycia ponieważ mam już dosc mojego łucznika model zofia   Nie jestem krawcową, dopiero uczę się podstaw szycia i projektowania. Póki co stawiam nieśmiałe kroki w szyciu zasłonek, firanek, poszewek i kilku ozdób-zabawe dla córci. Pozdrawiam! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj   ________________________________________________________ "W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) | |
| Świeżynek
  |  | 
| Dziękuję za powitanie!   Dziś właśnie złożyłam zamówienie na moją maszynę - Janome 525S. Jutro już będzie, bardzo się cieszę i nie moge doczekac się, kiedy do niej zasiądę. Mam tyle planów do wykonania, a brzusio rośnie i mało czasu zostało   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Szyję na  Pfaff-ach  ale Twój wybór :Janome 525S jest naprawdę dobry  Maszyna  ma metalowe podzespoły i  funkcje niezbędne dla krawcowej a do tego prosta w obsłudze. To maszyna "na lata". Powodzenia  ________________________________________________________ "W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook