Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba zaczęłam szaleć. Prezent urodzinowy dla znajomej. Spódnica na pasku z szyfonu. Oczywiście z podszewką. Szyta dziś z ranka.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widzę, że zapału Ci nie brakuje. Ja jakoś nie mogę się zmobilizować, kupuję tylko materiały, które zaczynają powoli,, wyłazić ,, z szafy. To chyba znak, że powinnam wziąć się za szycie.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zapał jest, powinnam tylko podszlifować technikę.
Ta spòdnica miała być na gumce, ale wybrałyśmy niewłaściwy typ podszewki, która jest za sztywna. Więc na szybkiego musiałam na pasku zrobić. Gosia67, ja tez tak mam. Na stosiku lezy: jakiś czrny material na spódnicę z podszewka, czarny szyfon, śliczny kupon lnu na spodnie i małe kawałki na podusię i sukienki dla córci, i jeszcze lekuśki jeans, na spodnie dla córci....mam nadzieję, że wkrótce uda mi sie przerobić te kawałki materiału na coś bardziej praktycznego. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
tja, te stosiki, znienacka pojawiają się i zagnieżdżają wszędzie a potem trzeba je łapać i upychać w coraz większe pudła. Uważaj! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rawka...w pudłach to już dawno miejsca nie ma....
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Żeby nie było, że się lenię.
Pomysł i projekt wzięty gratis ze stronki www.savetherhino.org Żółty jest còrci, różowy-dla koleżanki. Czas wykonania: 2 godzinki, +parę minut na ozdoby. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na pewno się podobały!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to wczoraj wypociłam. Na prośbę còrci, of course.
Oczywiście koleżanka, jak zobaczyła to też sobie taką zażyczyła. Pewnie będzie jutro. Muszę dopracować wymiary wsadów (bo sòwka ma zamek z tyłu), bo tu gotowców nie ma ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-09-23 18:08:04 przez Iwi --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Fajniutka też ostatnio sówkę uszyłam ![]() ________________________________________________________
Moje szyciowo-blogowe zmagania
http://.totolijo.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i jest obiecan koleżanka
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.