Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() przyszła z sukcesem u boku. Aby żyło się Wam zdrowo, prywatnie i zawodowo. Wielu, wielu chwil radosnych i cudownej, ciepłej wiosny ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkiego najlepszego Szanownemu Adminowi i wszystkim Forumkom oraz Waszym Rodzinkom!!!!!
"Bóg odrzucił ten kamień jakby nic nie ważył I wstał tak lekko z grobu, że na twarzach straży Nie było widać lęku i zdumienia Może nie zobaczyli nawet, że się świat odmienia Bóg zmartwychwstał, odwalił groby naszych domów Gdzie tak już dobrze we śnie dusznym było I nie przepuścił tej nocy nikomu Spod ciepłych pierzyn wywlekał nas siłą Bóg zmartwychwstał, odwalił groby naszych domów Byśmy stanęli. Na światło spojrzeli Byśmy wołaniem wielkim odetchnęli Bóg odrzucił ten kamień !" Ernest Bryll Wesołych Świąt i mokrego Dyngusa ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystkiego wiosennego, drodzy forumowicze!!!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ja również dołączam się do życzeń świątecznych - pogodnych i radosnych Świąt Wielkiejnocy, odpoczynku wśród najbliższych - życzy wszystkim Koleżankom i Kolegom z tego naszego sympatycznego Forum - Wojtek
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pogodnych i radosnych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich forumowiczów życzy Gosia.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pomimo że nie uczestniczę aktywnie na forum jednak czytam wszystkie wpisy.
Czas spędzony z Wami był dla mnie czasem dającym mi wiele dobrego. ![]() Tęsknię za Wami. ![]() Dlatego chcę złożyć wszystkim życzenia Błogosławionych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Administrator
![]() |
|
Błogosławionych i rodzinnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego! Pokoju i radości w sercu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Życzę Wam zdrowych i pogodnych Świąt w gronie najbliższych. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wspaniałości Wam życzę!!!W ogóle i w szczególe. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochani to ja Wam życzę odpoczynku w te Święta, żeby po wszystkich przygotowaniach był czas na rodzinne piękne Święta ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.