| Świeżynek
  |  | 
| Witam wszystkich!
 Od maleńkości podziwiałam moją babcie,jak w kilka godzin potrafiła wyczarować piękne sukienki,spodnie i spódnice. Była samoukiem i dlatego stwierdziłam,że ja też mogę! Może będę wspierać się kursami,ale na razie chcę polegać na sobie i przede wszystkim na szyciu - bo bez ciągłych ćwiczeń nic nie zdziałam   Odziedziczyłam po rodzince dwie maszyny: Łucznika451 i Singera2504C - mam nadzieje zdziałać na nich cuda!   Na pewno będę miała wiele pytań i z forum będę często korzystać (obiecuję korzystać z wyszukiwarki  ),ale z pewnością zdarzy mi się zadać jakieś pytanie z serii "oczywistych i głupich" i z góry przepraszam, jak kogoś wyprowadzę z równowagi   Zapał nie jest słomiany,więc od rana zaczynam działać   Pozdrawiam wszystkich i miłego weekendu życzę! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj i działaj   ________________________________________________________ "W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| witaj    ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Dzięki    Ja od wczoraj siedzę na forum i czytam i czytam i czytam   | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Witaj! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj! |