| Świeżynek
  |  | 
| Zastanawiam się czy o tej godzinie powinnam powiedzieć dobry wieczór czy może już dzień dobry   ....w każdym bądź razie witam wszystkich bardzo, bardzo serdecznie. Podejrzałam troszkę forum i szczerze? miluśko to i wesoło,bardzo na nie liczę...prowadzę swojego bloga zaledwie od miesiąca, więc jeszcze maleństwo raczkuje, ale przy pomocy forumowiczów mam nadzieję, że rozkwitnie jak i moje umiejętności szyciowe. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy Iza domoweciepelko.pl | |
| Administrator
  |  | 
| Cześć Iza   Witamy Cie bardzo serdecznie na forum  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| witaj    ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Hej    Ja też o tak późnej porze zawitałam na forum   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj! Jestem pewna że dowiesz się tu bardo dużo pożytecznych rzeczy  | |
| Świeżynek
  |  | 
| Dziękuje za miłe powitanie...na pewno będę tu częstym gościem. Życzę wszystkim miłej, leniwej niedzieli i serdecznie pozdrawiam Iza | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Na pewno mężowi chodziło o to że może pomyliłaś, ale kierunki studiów, że na krawcową powinnaś iść, bo zestaw kuchenny piękny, też lubie czerwień, witaj   ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Świeżynek
  |  | 
| Niteczko82 serdecznie dziękuje za słowa otuchy.....moje ego czuje się docenione. Co do nieszczęsnych łapek to pewnie każdy tak pomyśli jak mój mąż    Tak przy okazji to poproszę o codzienną dostawę takich miłych komentarzy na moim blogu...są bardzo motywujące   pozdrawiam serdecznie Iza | |
| Świeżynek
 |  | 
| Witaj  Na forum jestem stosunkowo krótko, ale potwierdzam, że miło tu i wesolutko  A co najważniejsze - świetni ludzie, którzy bezinteresownie pomogą  A to dzisiaj niestety już rzadkość... ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| i ja witam wszystkim, wasze forum wygląda na przytulny kątek mam nadzieję że się tu zadomowię   | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook