Świeżynek
![]() |
|
Hej,
od prawie roku powróciłam do hobby z czasów szkolnych. Zabrałam się za szycie poszewek ozdobnych. Postanowiłam tworzyć nowe rzeczy z odzieży używanej. Kiedyś też przerabiałam sobie ubrania, ale wyszłam z wprawy. Stąd też pomysł dołączenia do forum. W internecie jakoś trudno czasem znaleźć odpowiedź na szczegółowe pytania, a wśród osób "siedzących" w temacie na pewno znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Poza tym... w moim otoczeniu nikt nie interesuje się szyciem. Pomyślałam zatem, że forum krawieckie, to idealne miejsce by podzielić się moimi dotychczas wykonanymi rękodziełami. Na stronie można obejrzeć zdjęcia a pod adresem prowadzę skromnego bloga, opisując w nim szczegóły wykonania poszczególnych rzeczy. Pozdrawiam wszystkich ![]() Maja |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj!
Bardzo dobra decyzja dołączenia do forum. Wklej parę fotek, albo daj linka, to obejrzymy Twoje prace. Grześ ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Świeżynek
![]() |
|
Hej, przypadkowo otworzyłam dwa razy wątek powitalny. I tutaj jest niepełny post. Więc już uzupełniam.
Na stronie www.wybierasz-ubierasz.pl można zobaczyć zdjęcia w dwóch albumach, w których są jeszcze podalbumy, więc warto zjechać na dół strony. Myślę, że niebawem dołączę kolejne z ostatniego czasu i już potoczy się to w wątku dotyczącym twórczości forumowiczów. W końcu trafiłam na miejsce, gdzie mogę większej ilości osób pokazać co szyję. Fajnie ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć Mai ![]() Witam się jak Świeżak - Świeżaka ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czesc ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Miło mi was powitać.
Dodam, że zerknęłam na bloga Gałganek i... bardzo fajne rzeczy są tam pokazane. Koleżanka świezynka ładnie tworzy. Zerknijcie tam koniecznie. Ale do mnie też. Jednak to nie miejsce na takie informacje, więc odsyłam do wątku NASZE DZIEŁA http://ekrawiectwo.net/board/thread/90926/tu-chwale-sie-ja-maja/?page=1#post-90926 ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.