Krawiec-Filozof
![]() |
|
Przeżyłem dzisiaj w tramwaju coś takiego, że przecierałem oczy ze zdumienia;
nie będę wyjątkowo po nikim jechał, tylko chcę się podzielić niesamowitym, paraliżującym wrażeniem, że tak się da... Otóż siedziała przede mną kobitka, która dosyć żywiołowo wymachiwała kończyną górną prawą i byłem przekonany, że się maluje, a w drugiej ręce trzyma lusterko. No i dobra! Niech się maluje na zdrowie... Aż w pewnym momencie podniosła owo domniemane lusterko wyżej i... szczęka na podłogę!!! Okazało się, że to głuchoniema, która właśnie co robi? Gada przez telefon!!! Miała jakiegoś tam smartfone'a z kamerką, a na ekraniku widziała swoją rozmówczynię i rozmawiały na migi!!! No po prostu się aż wzruszyłem przez chwilę... ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czad, a ja zawsze mówiłam, że to tylko takie bajery w telefonie niepotrzebne, a widać niektórym bardzo potrzebne
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Oj potrzebne! Nie nam ale innym jak życie ułatwiają ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.