Świeżynek
![]() |
|
Hej
![]() Jak obiecałam tak czynię, czyli trochę moich dotychczasowych dokonań na polu szydełkowym. Dobry serial + szydełko to mój przepis na relaks po całym dniu pracy. Nie wiedzieć czemu upodobałam sobie serwetki, ale popełniłam już ich dość sporo - stąd zakładam oddzielny temat. Postaram się niedługo powklejać więcej twórczości, tylko muszę wyżebrać zdjęcia, bo wszystko co zrobię zawsze rozdaję po rodzinie i znajomych ![]() Przepraszam z góry za fatalną jakość zdjęć, niestety dysponuję tylko aparatem z telefonu ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
piękne ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekne ![]() ![]() ![]() Tak a propos, jak Wy to robicie, ze potraficie liczyc oczka i ogladac TV, mnie albo myla sie oczka i prucie, albo trace watek ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki!
![]() ![]() A co do podzielności uwagi, ja robię tak, że trochę zerkam w monitor, trochę na robótkę, seriale właściwie pół oglądam, pół słucham, stąd nie mogą być za bardzo ambitne ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() Ja robię dokładnie tak samo: trochę w TV, trochę (zdecydowanie więcej)w robótkę. Poza tym mam tak, że jak nie mam czegoś (jakiejś robótki) w rękach, to przed telewizorem zasnę nawet w czasie krótkiego Teleexpresu. Widocznie żaden program nie jest dla mnie na tyle interesujący, żeby mnie nie uśpić. ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-06-08 12:07:31 przez violina64 --- --- Ostatnio edytowane 2014-06-08 12:12:33 przez violina64 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To już się nie muszę martwić, bo wydawało mi się, że ze mną jest coś nie tak. Jak się patrzyłam na robótkę (zawsze jakoś tak przyjmniej) to uciekał mi film, ale i tak głównie słuchałam (najbardziej lubię tak "oglądać" filmy po raz enty ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Prześliczne! Podziwiam osoby, które potrafi tworzyć takie cacka. Serwetki wprowadzają ciepło do pomieszczeń ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Serwetki też zawsze mi się kojarzyły jakoś tak ciepło, chociaż nikt u mnie w rodzinie nie szydełkował, babcia tylko na drutach robiła, do szydełka jak mówiła, nie miała cierpliwości
![]() ![]() ![]() To poniżej jeszcze 3 serwetki, listek popełniłam niedawno podczas jednego odcinka Wikingów, pozostałe dwie rezydują u (prawie)teściowej i u chłopaka (tak, nawet jemu się spodobały moje wypociny i zamówił sobie serwetkę na biurko :P) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Listek jest bardzo ciekawy - niespotykany, można rzec - byłaby z niego fajna podkładka na stół ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Fajnie, że chłopak docenia Twoją pasję
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.