Świeżynek
![]() |
|
Dziś pierwszy raz uszyłam cos, co jestem w stanie nosić i mi się podoba! Trochę sie namęczyłam przy konstrukcji, bo musiałam dopasować tu i tam do moich wymiarów, ale dałam radę. Parę zazy chciałam rzucić to w *** ale zmotywowalam się i tak oto powstała moja bluzo-bluzka. Może być?
--- Ostatnio edytowane 2014-06-14 23:07:41 przez justynawad --- --- Ostatnio edytowane 2014-06-14 23:09:58 przez justynawad --- |
|
Administrator
![]() |
|
No jasne że może być! Bardzo fajny krój i ciekawa tkanina. Jak wykończyłaś dekolt? Podwinęłaś i przeszyłaś?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak własnie tak
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetna robota, grunt to się nie poddawać! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
W przyszłości pomyśl nad wykończeniem dekoltu pliską ze skosu lub obszyciem - będzie idealnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzieki za radę! Ta bluza i tak byla szyta tak na próbę, nastepnym razem wyjdzie jeszcze lepiej- I hope.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.