| Świeżynek
  |  | 
| Dzięki, za podpowiedź. Jak na razie walczę z poprawnym ustawieniem naprężenia nici. Myślałam że dyferencjał może mieć tu znaczenie. | |
| Świeżynek
  |  | 
| Witam!
 Nie udało mi się rozwiązania tego problemu na forum, więc spróbuję tutaj. Ostatnio po zmianie nitek i nawleczeniu od nowa na owerloku, coś jest nie tak. Na spodniej stronie materiału po zszyciu ścieg wygląda jak na załączonym zdjęciu, robi takie luźne pętelki. Próbowałam już kombinować z napięciem nici, ale nic nie pomaga. Macie może pomysł, co może powodować tworzenie się takich pętelek? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam, | |
| Świeżynek
  |  | 
| Witam!
 Nie udało mi się rozwiązania tego problemu na forum, więc spróbuję tutaj. Ostatnio po zmianie nitek i nawleczeniu od nowa na owerloku, coś jest nie tak. Na spodniej stronie materiału po zszyciu ścieg wygląda jak na załączonym zdjęciu, robi takie luźne pętelki. Próbowałam już kombinować z napięciem nici, ale nic nie pomaga. Macie może pomysł, co może powodować tworzenie się takich pętelek? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam, | |
| Świeżynek
  |  | 
| Witam!
| Świeżynek
  |  | 
| Ups! Wybaczcie 3 posty, coś mi zaszalała przeglądarka.... | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj zoko, 
 Proszę, dodaj nowe zdjęcia - wierzch i spód, bo mam wrażenie, że nałożone są tu dwa obrzucenia na siebie. I wtedy może ktoś pomoże ; ) Napisz, jaki to ścieg, jak prowadziłaś nitki - nawlekałaś, przeciągałaś. | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook