| Świeżynek
  |  | 
| Cześć ! Nazywam się Weronika i mam 18 lat. Od roku uczę się szyć na maszynie. Posiadam Arkę Radom 666. Na początku robiłam biżuterię, później malowałam, rysowałam, haftowałam, a do tego dołączyłam szycie i staram się łączyć wszystkie te techniki. Przy okazji staram się uczestniczyć w akcjach charytatywnych. W Swarzędzu zorganizowałam dwa spotkania Uszyj Jasia na których uszyłyśmy 144 poszewki dla 5 placówek w Poznaniu i okolicach. 
 Nie wiem czy mogę ale dodaję link do swojego bloga : http://mojenozyczki.blogspot.com/   W końcu zebrałam się na odwagę, żeby się zarejestrować, bo wcześniej czytałam i obserwowałam blogi osób które się tutaj udzielają   Bardzo mi miło, że i ja mogłam do Was dołączyć ! Weronika | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj! Dobrze bawisz się maszyną! Pomysł przerobienia męskiej koszuli na spódniczkę świetny!  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj! | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
|  witaj  witaj  świetnie widzieć młodziutką osóbkę która lubi szyć szkoda że moje córcie żadna nie polubiła szycia ,prace masz świetne i pomysłowe tak trzymaj  i do przodu   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Witaj .Malowanie,rysowanie to coś co ja lubię.Fajne były te pieski.Dobrze ,że udzielasz się charytatywnie .W Polsce dużo się zmieniło Jest teraz mnóstwo fundacji ,stowarzyszeń.Kiedyś nie mogły istnieć.Jesteś taka młoda i tyle potrafisz zrobić.Fajnie ,że się zdecydowałaś ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| WItaj ! ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook