Świeżynek
![]() |
|
Cześć ! Nazywam się Weronika i mam 18 lat. Od roku uczę się szyć na maszynie. Posiadam Arkę Radom 666. Na początku robiłam biżuterię, później malowałam, rysowałam, haftowałam, a do tego dołączyłam szycie i staram się łączyć wszystkie te techniki. Przy okazji staram się uczestniczyć w akcjach charytatywnych. W Swarzędzu zorganizowałam dwa spotkania Uszyj Jasia na których uszyłyśmy 144 poszewki dla 5 placówek w Poznaniu i okolicach.
Nie wiem czy mogę ale dodaję link do swojego bloga : http://mojenozyczki.blogspot.com/ ![]() W końcu zebrałam się na odwagę, żeby się zarejestrować, bo wcześniej czytałam i obserwowałam blogi osób które się tutaj udzielają ![]() Bardzo mi miło, że i ja mogłam do Was dołączyć ! Weronika |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj! Dobrze bawisz się maszyną! Pomysł przerobienia męskiej koszuli na spódniczkę świetny!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj .Malowanie,rysowanie to coś co ja lubię.Fajne były te pieski.Dobrze ,że udzielasz się charytatywnie .W Polsce dużo się zmieniło Jest teraz mnóstwo fundacji ,stowarzyszeń.Kiedyś nie mogły istnieć.Jesteś taka młoda i tyle potrafisz zrobić.Fajnie ,że się zdecydowałaś ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
WItaj ! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.