Wersja do druku

Świeżynek
Cześć ! Nazywam się Weronika i mam 18 lat. Od roku uczę się szyć na maszynie. Posiadam Arkę Radom 666. Na początku robiłam biżuterię, później malowałam, rysowałam, haftowałam, a do tego dołączyłam szycie i staram się łączyć wszystkie te techniki. Przy okazji staram się uczestniczyć w akcjach charytatywnych. W Swarzędzu zorganizowałam dwa spotkania Uszyj Jasia na których uszyłyśmy 144 poszewki dla 5 placówek w Poznaniu i okolicach.
Nie wiem czy mogę ale dodaję link do swojego bloga : http://mojenozyczki.blogspot.com/ :)
W końcu zebrałam się na odwagę, żeby się zarejestrować, bo wcześniej czytałam i obserwowałam blogi osób które się tutaj udzielają :)
Bardzo mi miło, że i ja mogłam do Was dołączyć !
Weronika
Stara Gwardia
Witaj! Dobrze bawisz się maszyną! Pomysł przerobienia męskiej koszuli na spódniczkę świetny!
Stara Gwardia
Witaj!
Zaaklimatyzowany
:buziak: witaj :buzki: witaj świetnie widzieć młodziutką osóbkę która lubi szyć szkoda że moje córcie żadna nie polubiła szycia ,prace masz świetne i pomysłowe tak trzymaj :okok: i do przodu :oklasky:
Stara Gwardia
Witaj .Malowanie,rysowanie to coś co ja lubię.Fajne były te pieski.Dobrze ,że udzielasz się charytatywnie .W Polsce dużo się zmieniło Jest teraz mnóstwo fundacji ,stowarzyszeń.Kiedyś nie mogły istnieć.Jesteś taka młoda i tyle potrafisz zrobić.Fajnie ,że się zdecydowałaś

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.