Świeżynek
![]() |
|
Witajcie, Skarbnicy wiedzy!
Dzięki Wam wiele rzeczy szybko i bezboleśnie się dowiedziałam, za co serdecznie dziękuję! W pierwszym planie miałam na myśli zakup overlocka i renderki, ale wielokrotnie polecacie merrylock 689 i zaczynam intensywnie myśleć o tym coverlocku. Użytkownicy tej maszyny, mam do Was pytania: - czy jesteście zadowoleni z jej pracy? - czy może warto zainwestować w droższą maszynę, jeśli tak to w jaką? Zgadzam sie z opinią że maszyna za mnie nie uszyje i liczą się umiejętności, ale walka z wiatrakami od początku też nie brzmi obiecująco... i nie chcę za pół roku myśleć o zmianie... Czy merrylock 689 jest zatem dobrym wyborem dla osoby, która zamierza szyć codziennie? |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
byly watki o tej maszynie i wiele osob ja poleca,ja tez
TYLKO to nie jest przemyslowka ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wątki przesledzone, stąd taki wstępny wybór. Chodzi mi właśnie o taką podręczną, bez stołu, wielkiego silnika (tak kojarzę przemysłowe maszyny), ale również o taką na której dobrze się pracuje i zaraz się nie popsuje
![]() I co masz dokładnie na myśli piszac, że to nie przemysłowa maszyna? czy ją obejmuje jakiś określony czas używania np. Określona liczba godzin ciągłej pracy w danym dniu, bo się np. przegrzewa? Pewnie głupie pytania, ale świeżaka takie rzeczy interesują... Choć może problemy wydają się być śmieszne i mało istotne... |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
to jest maszyna do domowego użytku,czyli nie do ciągłej pracy tak jak maszyna przemysłowa na której możesz szyć dzień i noc bez wyłączania jej ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
myślę i myślę...
skoro merrylock 689 jest typowo do użytku domowego... To może znacie i polecicie coś półprofesjonalnego? Proszę, pomóżcie! |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witajcie
![]() czy ktoś kto ma overlocka merrylock 689 mógłby mi pomóc i powiedzieć czy on dobrze szyje zarówno cienkie, jak i grube materiały? Chodzi mi o - polar - mikrofibrę (taka jak na koce) - tiul - satynę Z góry serdeczne dzięki za pomoc! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bez problemu.
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.