Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie!
Szycie to moja pasja, która skutecznie umila mi życie. Uwielbiam szyć dla moich bliskich i widzieć ich radość. Cieszy moje serce również radość i zadowolenie nowych właścicieli uszytych przeze mnie rzeczy a przede wszystkim torebek. Chciałabym przedstawić moje torebki tutaj. Są to lekkie, praktyczne torebki na wiosnę i lato. Od dużych pakownych, idealnych na wakacyjne wypady na plażę, basen a także na wycieczki po malutkie wspaniałe na wyjścia, kiedy potrzebujesz mieć przy sobie tylko to, co najważniejsze( portfel, dokumenty, klucze, telefon) Na moim blogu w etykiecie "pasja " można zobaczyć niektóre moje uszytki. Aktualne, jeszcze nie udostępnione będą dodawane. Można też poczytać coś dla "swojego ducha" co-dzien-cud.blogspot.com Chętnie poznam opinie dotyczące moich torebek, szczere konstruktywna nawet krytyka uczy a ja bardzo chce się jak najwięcej nauczyć w szyciu i w życiu ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-07-10 11:40:07 przez ganna83 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj ![]() Piękne torebki ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słodziaki!
|
|
Świeżynek
![]() |
|