Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam dla synka ubrańko do chrztu, jak Wam sie podoba?
Trinny jeszcze raz serdecznie dziekuję za pomoc z formami ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-07-16 14:33:42 przez A. N. --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szalenie mi się podoba zestaw, najbardziej na Twoim synku - elegancki chłopak.
Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja nie na temat... Popraw proszę tytuł wątku, bo ta dłÓższa aż razi ![]() a komplecik ładnie uszyty ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Matrioszko faktycznie źle napisałam dzięki za zwrócenie uwagi już szukam jak mogę błąd poprawić, synek mnie ' wołał" jak pisałam ten post i nawet nie zwróciłam uwagi ze taki błąd popełniłam.
--- Ostatnio edytowane 2014-07-16 14:37:07 przez A. N. --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Komplecik gicio a kawaler baaardzo przystojny ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wpadłabym na pomysł takiego ubranka do chrztu. Genialne! Gratuluję! Synek niewątpliwie był najbardziej eleganckim chłopcem na tej uroczystości.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wielkie dzięki za miłe słowa
![]() ostatnio uszyłam wyposażenie łóżeczka , prześcieradło poszwy na kołdrę i poduchę oraz ochraniacz na szczebelki |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
OJEJ!!!Będzie dzidzia na forum?
![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Ubranko cudeńko ,pościel również
![]() |