Zaaklimatyzowany
![]() |
|
witam,
przedstawiam Wam mój pierwszy w życiu strój kąpielowy, uszyty dla siebie. W ogóle to moje pierwsze w życiu "dzieło", dotąd jedyne co robiłam,to typowe - skracanie, podwijanie, podginanie - rękawów, zwężanie itd. Proszę o opinie szczere [nawet negatywne ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-12-09 11:05:19 przez assca --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zwracające na "nosicielkę" dobór kolorów, nawet jest "V" w górze. Wydaje mi się, że obszycie lamówką to było trudne zadanie, bo i lamówka do słuchających szyjącego chyba nie należała, uciekała, odwijała się. Nitka elastyczna użyta do szycia - następna rzecz trudna w użytkowaniu.
Moim zdaniem świetny start Assco. Fides PS. Jakie zadanie krawieckie kryje się pod terminem "podginanie"? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję nosicielce, to musiało być trudne! ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Och Ty w życiu!
Pierwsze dzieło???????????????????? Z elastikami tak sobie poradzić?????????????????? Zamurowało mnie... Po prostu szyj i pokazuj! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Fides
Nowamyszkimama Zibiasz Bardzo dziękuję za opinie ![]() Nie ukrywam było to trudne, elastyczne nici w zwyklej maszynie (nie overlocku), lamówkaz lycry robiona przeze mnie, gdyz nie miałam nic co by mogło być wg.mnie odpowiednie. |
|
Świeżynek
![]() |
|
super projekt i wykonanie!!!!
![]() ![]() ______________________________________________________ Igła z nitką |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Rewelacja! Podziwiam bo uszycie stroju z elastycznego materiału, do tego lamówka, nici elastyczne - jak dla mnie to poradziłaś sobie wyśmienicie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-07-25 10:10:27 przez sdzidka --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetna rzecz. ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.