Świeżynek
![]() |
|
Mam na imię Ela, witam wszystkich serdecznie
![]() Rejestruję się na tym miłym forum, ponieważ po ponad 20 latach postanowiłam wrócić do szycia. Oczywiście szycia amatorskiego. Właściwie zostałam zmobilizowana do tego. Niedawno zostałam obdarowana maszyną Juki HZL-35z ![]() Czy w tej sytuacji mam inne wyjście? Niegdyś szyłam dość często i dużo, ale takie to były czasy. Pustki w sklepach, BURDA z pod lady w EMPIKU itd... Wydaje mi się, że obecnie też nie jest lepiej, choć inaczej. Wszechobecna tandeta. Już od pewnego czasu zerkałam po Waszych blogach i zazdrość mnie zżerała jak widziałam cudowności jakie tworzycie. Moje umiejętności są niewielkie i wymagają przypomnienie, ale całkiem taka guła to też nie jestem. Myślę, że to forum to jest miejsce, gdzie można się nauczyć, dowiedzieć, dopytać... A teraz idę dalej buszować po tematach |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj !
... i Szyj Kobieto ! jak masz maszynę... - masz rację, trochę wyjścia nie ma ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Elu! Szycia się nie zapomina! To jak pływanie i jazda na rowerze.
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Witaj w naszej Szajbolandii! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.