| Świeżynek
  |  | 
| Mam na imię Ela, witam wszystkich serdecznie   Rejestruję się na tym miłym forum, ponieważ po ponad 20 latach postanowiłam wrócić do szycia. Oczywiście szycia amatorskiego. Właściwie zostałam zmobilizowana do tego. Niedawno zostałam obdarowana maszyną Juki HZL-35z  . Czy w tej sytuacji mam inne wyjście? Niegdyś szyłam dość często i dużo, ale takie to były czasy. Pustki w sklepach, BURDA z pod lady w EMPIKU itd... Wydaje mi się, że obecnie też nie jest lepiej, choć inaczej. Wszechobecna tandeta. Już od pewnego czasu zerkałam po Waszych blogach i zazdrość mnie zżerała jak widziałam cudowności jakie tworzycie. Moje umiejętności są niewielkie i wymagają przypomnienie, ale całkiem taka guła to też nie jestem. Myślę, że to forum to jest miejsce, gdzie można się nauczyć, dowiedzieć, dopytać... A teraz idę dalej buszować po tematach | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| witaj    ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
|    Witaj Elu na pewno uda Ci się przypomnieć jak to było  bo tego się nie zapomina a na forum zawsze można coś ciekawego podejrzeć zobaczyć i poprosić o pomoc jak czegoś nie jesteśmy pewni  a zatem do dzieła     | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Witaj !
 ... i Szyj Kobieto ! jak masz maszynę... - masz rację, trochę wyjścia nie ma  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj Elu! Szycia się nie zapomina! To jak pływanie i jazda na rowerze. | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| Witaj w naszej Szajbolandii!  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj! | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook