Świeżynek
![]() |
|
Witam, jestem amatorką kompletną, która od jakiegoś czasu próbuje tworzyć ładne oryginalne rzeczy xD Większości uczę się sama i z internetu, jednak podejmuję się momentami na tyle zwariowanych wyzwań, że niestety bez wsparcia nie jestem w stanie sobie poradzić. Nadmiar ambicji mnie zjada xD Nie umiem szyć niektórych rzeczy, nazw materiałów uczę się w praktyce, dlatego pewnie zacznę zasypywać forum pytaniami o wszystko xD Mam nadzieję że spotkam tu pomocne duszyczki^^
Myślę że mogę nazwać się początkującą gorseciarką (bardzo początkującą xD) oraz początkującą cosplayerką ![]() pozdrawiam ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-07-31 12:36:39 przez daraya --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj
jak masz cos do pokazania,to wklej tu,bo po to jest forum,a nie odsylasz nas a linki beda Ci sie wklejac po dopowiedniej liczbie postow ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
w porządku, poprawiłam
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
p r z e p i ę k n y ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję^^ To jedynie element całej sukni
![]() --- Ostatnio edytowane 2014-07-31 18:50:25 przez daraya --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gorset jest rewelacyjny!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() O matko kochana... "Początkująca" - dobre sobie. Co ja tutaj robię? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam. Odebrało mi mowę. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuje za miłe słowa
![]() ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Na fakt - gorsecik jest miodny, chociaż nie w moim guście. Doceniam jednak wkład pracy, cierpliwość i pomysłowość.
Również zaczynałem od szycia korsarek dla dziewczyn z kręgów Harleyowców, a dopiero później były sukienki, spodnie itd... Dlatego z gorsetami jestem oswojony i po prostu wiem, jak się do nich zabierać. ![]() Te moje były bez żadnych usztywniaczy, tylko szwy opinały sylwetkę. Doszedłem w tym do całkiem niezłej wprawy i wynalazłem nowy sposób traktowania szwów, dzięki któremu sylwetka jest dokadniej opięta. To się bardzo spodobało dziewczynom i uszyłem kilka korsarek według swojego patentu. Sekretem jest wklęsłe cięcie środka przodu. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.