Wersja do druku

Świeżynek
Bardzo serdecznie witam wszystkich forumowiczow.Moja przygoda z szyciem rozpoczela sie 25 lat temu ale ostatnie 10 lat szylam sporadycznie(zupelny brak mozliwosci).Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa, ze znowu mam taka mozliwosc i zaczymam od poczatku-tak od poczatku- musialam wszystko skapletowac wlacznie z maszyna.Wracam do mojego szycia,relaksu i zajecia,ktore dawalo mi wiele radosci i spelnienia.
Forum czytam i sledze juz od jakiegos roku ale jakos nie mialam odwagi wlaczac sie do dyskusji.W koncu sie zdecydowalam i odwazylam.WITAJCIE JESZCZE RAZ.
Widze,ze jest tutaj wielu profesjonalistow i osob majacych ogromna wiedze.Pani Ania Czeremcha jest niesamowita.Jej profesjonalizm i wiedza praktyczna mnie powala.Od takich osob az przyjemnie sie uczyc.
W szyciu jest tak jak w zyciu.Czlowiek caly czas sie uczy a praktyka czyni mistrza.Mam nadzieje,ze wiele sie jeszcze tutaj naucze a moze i moje skromne doswiadzcenie jeszcze sie komus przyda.
Dodam tylko,ze nigdy nie ksztalcilam sie w kierunku"krawieckim",jestem samoukiem i napewno pasjonatka szycia.

Wioletta
PS. Bardzo przepraszam,ze pisze bez polskich znakow ale moj komputer takiej opcji nie posiada.Nie mieszkam w Polsce.
Stara Gwardia
Witam Cię serdecznie!
Stara Gwardia
A już myślałam, że na kawkę wpadnę, witaj i szyj i pokazuj, lubię oglądać czyjeś prace.
Dziekuje za mile slowa.Troche mi to zajmie zanim pokaze cos uszytego, bo jak pisalam wszystko zaczynam od nowa, zadnych starych swoich prac nie posiadam ale na pewno bede sie chwalic:):)Poki co podziwiam prace innych
Pogromca spamerów
witaj :)
Mistrzyni Krawiectwa
Witaj!

Dziękuję za komplementy. Tak od razu, na starcie... :-)

Ania

--- Ostatnio edytowane 2014-09-24 22:41:20 przez czeremcha ---

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Świeżynek
Tak, bo nie moglam sie nadziwic jak zagladalam na forum jako gosc, ze ktos ma tak duza wiedze i potrafi bardzo dokladnie i przejzyscie tlumaczyc.I jeszcze ta cierpliwosc:)Imponuja mi takie osoby, bo umiec to jedno a umiejetnie wytlumaczyc komus kto czesto ma male pojecie o szyciu to zupelnie cos innego.Ja nie bardzo tak potrafie.
Wydawalo mi sie, ze troche wiem o szyciu a tu okazuje sie,ze jeszcze duuuzo nie wiem.Chociazby budowa i nazewnictwo mechanizmow w maszynie.Naprawde nie wiedzialam wielu rzeczy.Czytajac watki "problematyczne" wiele nowego sie dowiedzialam.Dlatego postanowilam w koncu sie zarejstrowac,bo pragne sie dalej uczyc i rozwijac.
Pozdrawiam wszystkich
Wioletta
Świeżynek
witaj:)
Stara Gwardia
Witaj, Wioletta.
Też szyję wiele lat (ponad 20), a jakieś dwa lata temu dotarło do mnie, jak mało wiem i jeszcze ile przede mną.

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.