Świeżynek
![]() |
|
Bardzo serdecznie witam wszystkich forumowiczow.Moja przygoda z szyciem rozpoczela sie 25 lat temu ale ostatnie 10 lat szylam sporadycznie(zupelny brak mozliwosci).Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa, ze znowu mam taka mozliwosc i zaczymam od poczatku-tak od poczatku- musialam wszystko skapletowac wlacznie z maszyna.Wracam do mojego szycia,relaksu i zajecia,ktore dawalo mi wiele radosci i spelnienia.
Forum czytam i sledze juz od jakiegos roku ale jakos nie mialam odwagi wlaczac sie do dyskusji.W koncu sie zdecydowalam i odwazylam.WITAJCIE JESZCZE RAZ. Widze,ze jest tutaj wielu profesjonalistow i osob majacych ogromna wiedze.Pani Ania Czeremcha jest niesamowita.Jej profesjonalizm i wiedza praktyczna mnie powala.Od takich osob az przyjemnie sie uczyc. W szyciu jest tak jak w zyciu.Czlowiek caly czas sie uczy a praktyka czyni mistrza.Mam nadzieje,ze wiele sie jeszcze tutaj naucze a moze i moje skromne doswiadzcenie jeszcze sie komus przyda. Dodam tylko,ze nigdy nie ksztalcilam sie w kierunku"krawieckim",jestem samoukiem i napewno pasjonatka szycia. Wioletta PS. Bardzo przepraszam,ze pisze bez polskich znakow ale moj komputer takiej opcji nie posiada.Nie mieszkam w Polsce. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam Cię serdecznie!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A już myślałam, że na kawkę wpadnę, witaj i szyj i pokazuj, lubię oglądać czyjeś prace. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziekuje za mile slowa.Troche mi to zajmie zanim pokaze cos uszytego, bo jak pisalam wszystko zaczynam od nowa, zadnych starych swoich prac nie posiadam ale na pewno bede sie chwalic
![]() ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj!
Dziękuję za komplementy. Tak od razu, na starcie... ![]() Ania --- Ostatnio edytowane 2014-09-24 22:41:20 przez czeremcha --- ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak, bo nie moglam sie nadziwic jak zagladalam na forum jako gosc, ze ktos ma tak duza wiedze i potrafi bardzo dokladnie i przejzyscie tlumaczyc.I jeszcze ta cierpliwosc
![]() Wydawalo mi sie, ze troche wiem o szyciu a tu okazuje sie,ze jeszcze duuuzo nie wiem.Chociazby budowa i nazewnictwo mechanizmow w maszynie.Naprawde nie wiedzialam wielu rzeczy.Czytajac watki "problematyczne" wiele nowego sie dowiedzialam.Dlatego postanowilam w koncu sie zarejstrowac,bo pragne sie dalej uczyc i rozwijac. Pozdrawiam wszystkich Wioletta |
|
Świeżynek
![]() |
|
witaj
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj, Wioletta.
Też szyję wiele lat (ponad 20), a jakieś dwa lata temu dotarło do mnie, jak mało wiem i jeszcze ile przede mną. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.