Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dzisiaj w trybie ekspresowym uszyłam przybornik do mojej nowej maszyny. Wielokrotne wyciąganie stopek z woreczka doprowadzało mnie do szewskiej pasji. Wszyscy wiemy, że potrzeba jest matką wynalazku. Polecamy wszystkim taki przybornik ponieważ zwinięty mieści sie spokojnie w plastikowym pojemniczku w maszynie😊
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo pomysłowe. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zmieniłabym tylko kolor gumki na amarantus, i powiesiła bym sobie na ścianie ![]() Śliczny ! Kreatywna głowa ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Monik, przybornik bardzo pomysłowy.
Gałganku, amarantus to popularna nazwa rośliny uprawnej i ozdobnej, czasami chwastu. Kolor to amarantowy a właściwie szkarłatny. --- Ostatnio edytowane 2014-10-23 06:34:43 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szarłat na dodatek odstrasza gryzonie, ale chyba nie u mnie :/ Moje nawet czosnku sie nie boją ![]() Przybornik pomysłowy.JAk mi się dziura w worku zrobi, to chyba się zdecyduję na takie cuś ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo pomysłowy, jak znajdę czas to sobie zafunduję
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję za pozytywne głosy. Już pierwszego dnia szycia z przyborniczkiem doceniłam to, jak bardzo usprawnia on pracę. Najbardziej przydaje sie do szybkiego zmieniania stopek😊 a uszycie zajmuje 10 minut, takze polecam raz jeszcze😊
Niestety tylko czarną miałam pod ręką 😊. Dzisiaj popełniłam dwa kominy😊 Jeden dla mnie drugi dla chłopaka. Pierwszy raz z dzianinami uważam za udany 😊 --- Ostatnio edytowane 2014-10-25 19:16:14 przez Monik --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo prosta rzecz a cieszy. Szczególnie gdy temperatura spada😊
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję za poprawienie, przepraszam za niechlujstwo językowe. U nas zwykło się mówić po prostu amarantus na określenie koloru mocno różowego. Jadam prażony amarantus z dodatkiem migdałów zwykle z jogurtem na śniadanie ![]() ![]() Monik komin super ! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.