Stara Gwardia
|
|
Piękne fotografie....
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziś dla odmiany kobieta-fotograf Adriana Curcio. Na najmniejszym zdjęciu - ona sama. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ja dorzucą coś... ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne, migotko, cudne zdjęcia wybrałaś!
A czy wiecie, że mąż naszej forumowej koleżanki, panett, jest fotografem i robi świetne zdjęcia? ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lubię tak jak Ty błądzić ,po fotografiach ,(choć powiem że inny typ zawsze mnie bardziej interesuje ) ![]() No nie wiemy ,bo się nie chwali ![]() Ale jeszcze coś dodam Panett szyje przepiękne kołderki .Sama chciała bym się ich nauczyć szyć .Ale jest problem przeglądałam juz dawno instrukcję i stwierdziłam że potrzebuję ,żywego nauczyciela ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-02-16 18:45:35 przez migotka --- ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
Piękne zdjęcia, ale jak pomyślę ilu specjalistów pracuje na taki efekt (fotograf, modelka, styliści, wizażyści etc.) to uświadamiam sobie, że to prawdziwa sztuka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I jaka przyjemność oglądania ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.