| Stara Gwardia
 |  | 
| Piękne fotografie.... | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziś dla odmiany kobieta-fotograf Adriana Curcio. Na najmniejszym zdjęciu - ona sama.   ________________________________________________________ Szyję sobie hobbystycznie.    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| I ja dorzucą coś... ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Piękne, migotko, cudne zdjęcia wybrałaś!
 A czy wiecie, że mąż naszej forumowej koleżanki, panett, jest fotografem i robi świetne zdjęcia? ________________________________________________________ Szyję sobie hobbystycznie.    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Lubię tak jak Ty błądzić ,po fotografiach ,(choć powiem że inny typ zawsze mnie bardziej interesuje )  . No nie wiemy ,bo się nie chwali   Ale jeszcze coś dodam Panett szyje przepiękne kołderki .Sama chciała bym się ich nauczyć szyć .Ale jest problem przeglądałam juz dawno instrukcję i stwierdziłam że potrzebuję ,żywego nauczyciela   --- Ostatnio edytowane 2010-02-16 18:45:35 przez migotka --- ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Świeżynek
  |  | 
| Piękne zdjęcia, ale jak pomyślę ilu specjalistów pracuje na taki efekt (fotograf, modelka, styliści, wizażyści etc.) to uświadamiam sobie, że to prawdziwa sztuka  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| I jaka przyjemność oglądania   ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook