Stara Gwardia
![]() |
|
Może już to widzieliście, bo krążą zdjęcia po sieci, ale załączam tutaj fotki z kampanii reklamowej Wallis pt. Dress to kill, czyli w luźnym tłumaczeniu: Zabójczo ubrane... ![]() Jak macie jakieś fajne reklamy ubrań to załączcie. Ja mam fantastyczną reklamę-filmik skórzanych kurtek firmy Danier, ale to plik wmv. Jak ktoś jest zainteresowany mogę przesłać na maila, polecam szczególnie kobietom! ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-02-05 22:16:14 przez Jagoda --- ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
KA-PI-TA-LNE zdjęcia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ostatnia fotka debest !! ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
3 i 4 są genialne!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to jeszcze parę fotek ze świata reklam. Te dwie ostatnie po prostu mi się podobają, nie chodzi o to, żeby były jakieś zabawne, tylko według mnie mają nastrój... ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Faktycznie ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
Może nie są zabawne, ale podobają mi się
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, mnie też się podobają, szczególnie ostatnie!
lol Serio! ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W ramach moich ostatnich poszukiwań na temat jak robić ciekawe zdjęcia ubrań odkryłam fotografa mody Zacha Gold. Polecam jego stronkę. Zmieniam też tytuł tego wątku, bo nie jest już tylko modnie i zabawnie, ale ogólnie... interesująco. lol Miłego piątkowego wieczoru wszystkim i zasłużonego odpoczynku w weekend dla wszystkich ciężko szyjących! ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziś inny fotograf mody, nowojorczyk, Alex Kaplan. Niestety, jego strona jest zhackowana, ale wygrzebałam parę zdjęć w googlach. ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-02-08 22:06:54 przez Jagoda --- ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.