Świeżynek
![]() |
|
Dzisiaj zaprezentuję Wam moje trzy ostatnie i najświeższe projekty szyciowe (bo miałam przerwę w szyciu podczas wakacji) i mam nadzieję, że będzie ich coraz więcej bo pomysłów nie brakuje
![]() 1) Niebieska sukienka oversize z falbaną z dzianiny pętelkowej, 2) Mała czarna z krótkim rękawem z dzianiny punto, 3) Lekka dzianinowa bluzka z jasno-żółtej tkaniny ozdobiona szwem na renderce. Pozdrawiam, Ula/U Are Fab uarefab.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
|
|
Zima sprzyja twórczości ![]() Wszystko piękne, estetyczne, i ... profesjonalne. Bardzo przypadła mi do gustu niebieska sukienka. Śliczna ! Pozdrawiam. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję! Miło mi że moje uszytki się podobają
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mnie bardziej podoba sie czarna sukienka😊 ale tak już mam, uwielbiam małe czarne😊
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mi też podoba się czarna. Jest taka "do wszystkiego". ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A dzisiaj kończę kolejną małą czarną! Nieskromnie powiem że zapowiada się bardzo ładnie
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Czekam z niecierpliwością 😊
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Niebieska sukienka! Piękna!
Pozdrawiam. www.barbors.tumblr.com ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
@BarBór: Dziękuję
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.