Stara Gwardia
![]() |
|
Choć uszy ten jeżyk ma podejrzanie duże... ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Jak Wam się podoba ten psiak ?? To jest buldog francuski i on ma mnóstwo psich problemów. Jest to fotka z międzynarodowej wystawy psów, ale on nie dostał żadnej nagrody. Zwróćcie uwagę na jego SMUTNE OCZY !!!!
Wszyscy go opuścili, nikt go nie kocha, a to wszystko można wyczytać z tej psiej "twarzy". !!! Czyż nie można nie kochać takich zwierzaków ??? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietny.Uwielbiam pieski z takimi mordkami.
Ja mam tez malego pieska,tzn suczke.Wabi sie "Sarenka". Zrobie zdjecie i zalacze.Ale musi byc jakies zdjecie fikusne. Pozdrawiam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to jak sie Wam podoba.
Nie ta mama ktora urodzi,ale ta ktora wypiesci. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
odp. na komentarz Wojtka
Dla mnie tylko psy o takich oczach są najpiękniejszymi psiakami na świecie odp. na komentarz małgosi Przezabawna fotka, ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo lubię ten wątek, ale już dłużej nie zdzierżę. ![]() Mam serdeczną prośbę, by zmienić tytuł, bo pomyłkowo został zamieniony szyk wyrazów i tytuł jest niepoprawny... i jakoś to mnie w oczy kole... wybaczcie, jestem anglistką! ![]() ![]() Dlatego apel do Wojtka lub Sus: zmieńcie tytuł wątku na What drinking will do to you........ ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
.nie było mnie na forum wieki, ale nadrobię zaległości i co nie co opiszę w swoim wątku"CIEKAWOSTKI"
...moje 3 grosze ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oja jakie słodziuchne ![]() przed ostatnie jest przesłodkie ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
A te? ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Koty wymiatają ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.