Niespodzianka
|
|
Czyli co -podobają się? ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
prześietne te zdjęcia uwielbiam koty ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
|
|
No pewnie, ze się podobają ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Świeżynek
|
|
A moja Filemonka jakos tak zawsze pokracznie spi . Wasze koty tez tak dziwacznie spia?
|
|
Świeżynek
|
|
Chcialam Wam poslac zdjecie mojej kotki ,ale cos mi nie wyszlo,teraz powinno byc
--- Ostatnio edytowane 2010-06-09 11:20:30 przez Karola --- |
|
Mistrz Krawiectwa
|
|
Wszystkie koty i psy są przesympatyczne, a ja ostatnio "polowałem" znów na wiewiórki w warszawskich Łazienkach i taka oto fotka, którą można zatytułować - " co ja mam zrobić z tym orzeszkiem ??".
|
|
Niespodzianka
|
|
A czy te się podobają? ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
Do Karoli Karola moi rodziceb mają identyczną kotkę, i też tak pokracznie śpi jak znajde to pokaże fotki,
Do Artura zajefajne fotki najfajniejsze ze słoniem --- Ostatnio edytowane 2010-06-16 00:25:00 przez reggi --- ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Administrator
|
|
Świnki są słodkie tak samo kurczaczki i kotki z wikliny ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.