Świeżynek
![]() |
|
Witam. Mam na imię Adam. Mieszkam w Łodzi. Często korzystam z maszyny gdyż zajmuję się handlem obwoźnym i ciągle coś jest do naprawy, a to trzeba naprawić torby, a to połatać namiot itp, pasjonuję się również karawaningiem i tu maszyna również ma co robić. Oprócz tego, czasem trzeba jakiś ciuch naprawić, jakieś portki skrócić , zwęzić.... Tak też wielki krawiec ze mnie nie jest, raczej taki naprawiacz..... Mam też taką nową pasję.... otóż zacząłem tworzyć małą kolekcję maszyn. Interesują mnie maszyny z lat 50, 60 i 70.... oczywiście nie wszystkie.... muszą coś w sobie mieć, czymś mnie uwieść.... ot taka moja nowa zajawka
![]() Pozdrawiam. |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj. Widzę duże podobieństwo. Obaj mieszkamy w Łodzi i obaj mamy podobne zainteresowania. Mnie interesuje wszystko związane z historią krawiectwa. Stare tkaniny, fabryki i oczywiście tkaniny. Na moim blogu możesz zobaczyć zdjęcia np. starych maszyn tkackich
http://modniak.polecamy.org.pl/muzeum-miasta-tkaczy-w-zgierzu/ W województwie łódzkim mamy sporo ciekawych miejsc. Niestety niekiedy obok nie ma odpowiedniej infrastruktury. Mając ruchomy domek możemy zobaczyć więcej niż inni. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.