Wersja do druku

Świeżynek
Witajcie jestem Kathy ( xxx ),tam możecie zobaczyć moje prace.

--- Ostatnio edytowane 2014-12-29 14:32:49 przez kathy ---

--- Ostatnio edytowane 2014-12-29 14:34:47 przez kathy ---

--- Ostatnio edytowane 2015-01-04 19:25:26 przez kathy ---
Krawiec-Filozof
Kathy...
Witaj na naszym forum, ale ręce opadają, jak się z nami przywitałaś...
Dlaczego miałbym zaraz lecieć na Twój blog i go oglądać? Czy nazywasz się Armani?
Mnóstwo dziewczyn z forum prowadzi blogi, niektóre naprawdę pisane ze swadą i biglem, w dodatku rzeczowo, ale jest ich tyle, że doby nie starcza, aby na każdy zajrzeć...
Jeżeli chciałaś się z nami zaprzyjaźnić - przedstaw się nieco szerzej, pokaż NA FORUM swoje prace, a nie w taki sposób...
https://www.facebook.com/Zibiasz
Administrator
Kathy...
Witaj na naszym forum, ale ręce opadają, jak się z nami przywitałaś...
Dlaczego miałbym zaraz lecieć na Twój blog i go oglądać? Czy nazywasz się Armani?
Mnóstwo dziewczyn z forum prowadzi blogi, niektóre naprawdę pisane ze swadą i biglem, w dodatku rzeczowo, ale jest ich tyle, że doby nie starcza, aby na każdy zajrzeć...
Jeżeli chciałaś się z nami zaprzyjaźnić - przedstaw się nieco szerzej, pokaż NA FORUM swoje prace, a nie w taki sposób...
Popieram Zibiego. Tania reklama jest na forum niemile widziana i zniechęca.

--- Ostatnio edytowane 2014-12-30 09:27:04 przez Susanna ---

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Witaj
Nie nazywam się Armani i nie zamierzałam się reklamować bo nic nie sprzedaję, chciałam tylko pokazać jakie rzeczy lubię szyć ponieważ właśnie o szyciu jest to forum. Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam, ale nie spodziewałam się tak ostrej reakcji. Czytając punkt 1 regulaminu to właśnie ja dopiero zaczynam swoją przygodę w tym temacie. Więc proszę o trochę wyrozumiałości :-S.
Przedstawię się jeszcze raz.

Odkąd pamiętam w moim domu zawsze była maszyna, a szycia nauczył mnie tata. Ubrania szyję głownie dla siebie i najbliższych, bo fajnie jest mieć coś wyjątkowego. Ostatnio też wciągnęło mnie szycie maskotek.
Stara Gwardia
Nie nazywam się Armani i nie zamierzałam się reklamować bo nic nie sprzedaję, chciałam tylko pokazać jakie rzeczy lubię szyć ponieważ właśnie o szyciu jest to forum. Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam, ale nie spodziewałam się tak ostrej reakcji. Czytając punkt 1 regulaminu to właśnie ja dopiero zaczynam swoją przygodę w tym temacie. Więc proszę o trochę wyrozumiałości :-S.

Odkąd pamiętam w moim domu zawsze była maszyna, a szycia nauczył mnie tata. Ubrania szyję głownie dla siebie i najbliższych, bo fajnie jest mieć coś wyjątkowego. Ostatnio też wciągnęło mnie szycie maskotek.
Liczy się twoja pasja i to co wszystkich łączy czyli kreatywność.Nowe pomysły i podejście do życia. Po prostu jest tu sporo osób nastawionych tylko na reklamę.
wstaw sobie link do bloga w stopkę, jak ktoś będzie miał ochotę na pewno zajrzy. Mamy tu galerię prac i wszyscy nieśmiało jak ja ;) mogą w niej prezentować swoje uszytki :)
pozdrawiam
Angela

Liczy się twoja pasja i to co wszystkich łączy czyli kreatywność.Nowe pomysły i podejście do życia. Po prostu jest tu sporo osób nastawionych tylko na reklamę.
Niestety ale tak jest.
Wracając do tematu proponuję abyś założyła swój wątek w dziale "Nasze Dzieła" i tam pokazywała swoje prace :) Link w stopce też jest dobrym pomysłem ale aby działał poprawnie musisz napisać odpowiednią ilość postów na forum. Ile - tego nie zdradzę ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.