Świeżynek
![]() |
|
Wstawiam Wam kolejną uszytą bluzę. Tym razem namalowałam na niej sowę i to był chyba błąd... nie podoba mi się efekt końcowy. Niby chciałam, żeby była oryginalna (i jest)ale znowu mam dylemat, czy wyjść w niej do ludzi. Może da się to jeszcze jakoś uratować? Jakieś pomysły? Ja już straciłam wenę.
--- Ostatnio edytowane 2015-01-02 16:33:51 przez justynawad --- --- Ostatnio edytowane 2015-01-03 12:35:21 przez justynawad --- Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z kategorii NASZE DZIEŁA. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie lepiej by Ci było założyć jeden wątek ze swoimi rzeczami?
Bluza fajna. Sowa nie wiem. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zgadzam się z AgaM, załóż własny wątek. A jak dla mnie nie jest zła ta sowa.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ok, to podpowiedzcie mi jak usunac ten wpis?
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Usuwać wpisy może tylko Susanka, ale nie musisz go usuwać - tylko załóż własny wątek w dziale "nasze dzieła". I to wszystko! ![]() Chodzi głównie o to, żeby nie plątały się po forum luźne posty, tylko każdy ma swoją szufladę, a w niej swoje skarby. I dzięki temu nikomu się nie chce do KINGSAJZU! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Administrator
![]() |
|
Załóż wątek a ja przeniosę posty. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeżeli masz dylemat czy wyjść do ludzi, to nie wychodź, chodź w niej po domu. To Ty masz sie dobrze czuć w tej bluzie, boisz się co ludzie powiedzą, czyli że boisz się ze Ciebie odtrącą, bo bluza nie będzie się im podobać???? Jacyś płytcy znajomi w takim razie ![]() Decyzja należy do Ciebie ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak, tak-nie śmierdzi!
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mam takie samo zdanie jak Niteczka. Chociaż sądzę, że raczej nie ma człowieka, który dokonuje selekcji swych znajomych na podstawie tego jak osoba wygląda i jak się ubiera. Czynnikiem decydującym jest jednak inteligencja, możliwość podejmowania wspólnych rozmów na wspólne tematy. Podobne zainteresowania itp.
Arek ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Modniaku, chyba nie masz styczności z młodzieżą...często myślą że jak im się telefon komórkowy zepsuje, to jest koniec świata.
Na szczęście są twórcze Justyny ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-01-04 19:37:04 przez Niteczka82 --- --- Ostatnio edytowane 2015-01-04 19:42:18 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.