Świeżynek
![]() |
|
O tak, koniec świata będzie jak się maszyna zepsuje
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hi, hi, ja nie nastolatka, a też by mnie serce bolało ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Justynko według mnie bluza jak najbardziej do ludzi ,ale ja jestem stara i mogę się nie znać.
Ale jak Ci się nie podoba to moja czternastoletnia córka chętnie ją przygarnie ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oglądam tę bluzę i oglądam i nie mogę dociec co z nią jest nie tak. Na pewno jest oryginalna. Zrób wyjście testowe, zobaczysz jak się w niej czujesz. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tym razem bluzka z ptakami, ręcznie szyta i malowana
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oooo...ta to na mnie by była...i na tutejsze upały- w sam raz!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jesteś na innym forum? Bo już gdzieś widziałam te ptaki i klateczkę , hm? Przyznaj się? ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
Przyznaję, jestem jeszcze na vitalii i papavero
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
AAaaaaa to w papavero widziałam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na pewno są tacy ludzie. Zresztą, większość z nas nawet nieświadomie ocenia innych po wyglądzie. Tylko niekoniecznie się do tego przyznajemy.
Podoba mi się bardzo ten rysunek z klatką. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.