Świeżynek
![]() |
|
Moje ręce uszyły pierwszy raz w życiu maskotkę dla synka. Bez maszyny, bo ręce też trzeba wyćwiczyć. Słoń nie jest tak idealny jakbym tego chciała. Głowę musiałam spłaszczyć chyba o cm, bo mi minky się zsuną.
![]() Wiem, że dla Was pewnie błachostka, ale ja i tak jestem z siebie dumna, że go uszyłam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Słoń pierwsza klasa. Ja bym mu jeszcze ogonek doszyła i dohaftowała oczka, ale to sprawa indywidualna
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super słoń! Na pewno przyniesie synkowi szczęście, skoro ma trąbę do góry i w dodatku jest wykonany własnoręcznie przez mamę ![]() ________________________________________________________
http://blackcandyproductions.wordpress.com
www.facebook.com/blackcandyproductions |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję.
![]() Właśnie miałam doszyć oczka i ogonek, ale szyłam w sumie już z myślą, że i tak nie wyjdzie. Czy można takie oczka dokleić czymś, żeby były bezpieczne dla dziecka? |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Zależy jakiego małego dziecka. Wydaje mi się , że bezpieczniej byłoby wyhaftować lub przyszyć takim ściegiem jakby overlocowym--ręcznym. Tak jak się robi pęteklę do guzika . Jak coś odstaje, to kusi dzieciaka aby to oderwać, podgryżć ..
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziecko ma szczęście nie dlatego, że dostało słonika na szczęście, tylko dlatego, że ten słonik został zrobiony przez jego mamę, która robi to z miłości, a miłość to szczęście. Przedmioty same z siebie nie przynoszą szczęścia. Zwłaszcza te kupne słoniki robione seryjnie dla turystów ![]() ![]() Ile dziecko ma miesięcy? Moja 16 miesięczna córcia jeszcze próbuje zrywać oczka naklejane, takie ruchome. --- Ostatnio edytowane 2015-02-14 08:49:20 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie myśl że nie wyjdzie bo nie wyjdzie
nie zły słoń dziecko pewnie zachwycone to kocham w sowich córkach, oczy pełne radości <3 brawo! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajny słoń. ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję za wszystkie miłe komentarze.
![]() mmstycha mój słoń jak nie miał wyciągniętej trąby do końca też wyglądał jak mrówkojad. ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Fajnie Ci to wyszło
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.