Stara Gwardia
|
|
Poszukuję książkę "Ściegi krawieckie" Lorny Knight. Przekopałam internet i nigdzie nie ma ,może ktoś ma na zbyciu ?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie znam angielskiego
|
|
Stara Gwardia
|
|
To jedynie mogę polecić polskie normy klasyfikacja ściegów i klasyfikacja szwów jeżeli to pomoże, choć wątpię.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja mam tę książkę, po polsku. Stan idealny, cena na okładce: 49,90 zł. Okładka sztywna, papier jakby "kredowy", kartki łączone jak w kołonotatnikach, ale ta "sprężyna" (gruba, solidna) jest pod okładką.
Proszę o czas do poniedziałku. Nie myślałam o jej sprzedaży, muszę się zastanowić. --- Ostatnio edytowane 2015-02-21 17:53:51 przez violina64 --- --- Ostatnio edytowane 2015-02-21 17:54:31 przez violina64 --- --- Ostatnio edytowane 2015-02-21 18:14:44 przez violina64 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Jeśli zdecydujesz się ją sprzedać ,to daj znać
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nadal poszukuję książki,jeśli jest ktoś chętny ,żeby sprzedać ,to proszę dać znać.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zamykam temat.Wczoraj dotarła do mnie zakupiona książka.Bardzo dziękuję wszystkim osobom,które starały się mi pomóc ,a w szczególności wielkie podziękowania dla agaaffek,która pomogła mi tę książkę kupić.
|
|
Świeżynek
|
|
Witam ! szukam książki "ściegi krawieckie" Lorny Knight posiada ktoś? bo chciała bym kupić ,a szukałam już wszędzie i nie mogę nigdzie znaleźć
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nadal mam, postanowiłam jednak sprzedać. Dołączam zdjęcia zrobione przed chwilą.
--- Ostatnio edytowane 2017-02-10 10:21:35 przez violina64 --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.