Świeżynek
![]() |
|
I nadeszła ta chwila... :P
Moja pierwsza poszewka na poduszkę, która już ma miejsce u mnie na kanapie. Tył poduszki jest z materiału MINKY, przód 100 % bawełna. Mój staż z maszyną jest bardzo krótki - półtora miesiąca, z czego miesiąc zapoznawałam się z nią, testowałam i psułam stare prześcieradła :P |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nono! szacuneczek! udane początki, oby tak dalej ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jak na początek, nie poszłaś na łatwiznę. Wybrałaś trudniejszy wzór (łączenie tkanin). Nieźle sobie poradziłaś
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
Nauczyciel konstrukcji odzieży, kroju i szycia. http://www.kursykrawieckie.edu.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolory wiosenne, ech się rozmarzyłam... ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jejku, dzięki serdeczne za te opinie, nawet nie wiecie, ile dla mnie znaczą, a jeszcze jak są pozytywne to już w ogóle mam głowę w chmurach
![]() Tutaj wstawiam, dzisiejszą poszewkę, według mnie ta niestety trochę gorzej poszła ,mimo że o wiele prostsza. Głownie chodzi właśnie o środek, ale do środka nie zaglądamy hihi. --- Ostatnio edytowane 2015-02-24 02:20:10 przez agatam2908 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie się podoba i druga podusia...
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A co takiego jest w środku, że twierdzisz, ze nieestetycznie? Wykańczałaś brzegi zygzakiem? Może możemy coś doradzić, żeby i w środku było estetycznie
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też zaczynałam od poszewki ![]() Co się człowiek nagłówkował nad prostymi ściegami, ech! ![]() Następną proponuję Ci spróbować z zamkiem albo z guzikami - będziesz miała stopień trudniej, a nie przewyższy to możliwości początkującego ![]() ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.