Stara Gwardia
![]() |
|
Takie mam pytanie dziwne. Mam nadzieje, że dobrze wytłumaczę o co mi chodzi. ![]() ![]() Widzę,że nie tylko swój, ale czyjkolwiek. Pytanie pozostaje j.w. Czy tylko wyszukiwarka w takim przypadku? Czy jest inny sposób? --- Ostatnio edytowane 2015-02-25 08:52:08 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dołączam się do pytania Mmstychy.
Możliwość przejrzenia postów konkretnego użytkownika to byłoby coś w s p a n i a ł e g o. Bywam na innych forach i taka funkcja jest. Wiele rzeczy ułatwia. Droga Adminko, czy forum ekrawiectwo rozwinie się o taką funkcję? Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, taka funkcja jest przydatna, bo często pamięta się, że dana osoba o czymś pisała, ale nie wiadomo, w jakim wątku, a słowa kluczowe nie zawsze się w tym przypadku sprawdzają. ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
OK, OK pogadałam ze Ślubnym - da się ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajnie, dzięki ![]() ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też dziękuję ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno, jaka niespodzianka! Właśnie wstępnie przetestowałam nową funkcję przeglądania archiwalnych wpisów. Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne.
Dziękuję Fides
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna sprawa, dzię-ku-je-my ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super! Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Cieszę się, że przeglądarka Wam odpowiada ![]() ![]() Teraz pozostaje jeszcze sprawa komunikatora... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.