37 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ile ja się nagłowiłam czy to jej tył czy przód ?No to gdzie są te uszy? ![]() Przefajna jest. A synuś przejmuje talenty po mamie ![]() Będzie też szył? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No może będzie, czasem coś tam próbuje podszywać. Choć bardziej go ciągnie do samochodów. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Maxii, prześliczne i świetnie uszyte koszulowe bluzeczki !! Szczególnie podoba mi się ta granatowa i taka w żółto-niebieskie wzorki, a kicia jest kapitalna, widać jak jej dobrze. Może lepiej byc takim kotem ???
|
|
Administrator
![]() |
|
Jak to serduszko jest zrobione?? Wygląda świetnie ![]() Kicia urocza ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Baaaaaardzo mi serduszko przypadło do serca. Ile Cię czasu kosztowało? Mam kilka styropianowych foremek, cekinki i szpilki też ale jakoś czasu brak żeby się zabrać za robotę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Serduszko śliczne czy ono jest zrobione z cekinów i szpilek?
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Strasznie mi sie podoba tak kulka jak i serduszko...moze "zaprzegne" moja pocieche do takich ozdobek?
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale pracowite i jakie ładne. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna serduszko jest wy-szpilkowane z cekinów, a formę ze styropianu kupiłam w pasmanterii.
--- Ostatnio edytowane 2011-12-18 22:32:31 przez Maxii --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.