37 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Tym razem chciałam się pochwalić nową moją pasją patchworkiem. Pierwsza moja podusia (kosztowała mnie troszkę nerwów) wyszła chyba całkiem nieźle? A wraz z nią cała rodzinka poduś. Trud ich uszycia opisałam na swoim blogu. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
poduszki pierwsza klasa, trud sie oplacil ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
eleganckie! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ojej niesamowite są! Jaka precyzja i dokładność! Maxi jak zwykle zachwycasz! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
rewelka
podziwiam tych,co maja do tego cierpliwosc ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przepiękne podusie, ten ścieg dekoracyjny wokół, fakt napracowałaś się ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczny patchwork jestem pod wrażeniem
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
rewelacyjne ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne są, Widać włożyłaś w nie wiele pracy ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.