37 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Stara Gwardia
|
|
Śliczne serwetki prawdziwe arcydzieła
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To koronka klockowa!? Cudeńka!
A kto to słyszał tak dręczyć zwierzęta??? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bartku ta koronka to frywolitka robiona na igle, więcej info na moim blogu.
Graginko, niestety persiki trzeba kapać, czy tego chcą czy nie, oczywiście nie za często, ale jednak trzeba. Inaczej nie wyczyszczą swojego futerka. Dziwne jest tylko to, że generalnie nie lubi kąpieli, ale jak ktoś z domowników się kąpie to ona na wannie jest pierwsza hihi. Tak więc chyba nie jest to dla niej tak wielki stresik. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Serwetka frywolitkowa piękna. Ja też kiedyś próbowałam frywolitek ,ale jakoś mi nie szło tym bardziej Ci zazdroszczę tej serwetki ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cudne serwetki!
Kicia - mam nadzieję, że nie zemści się jakoś któregoś dnia... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piekne serwetki! a kicia tez niczego sobie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
CUDNE!!!KOCUREK SŁODKI!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne są frywolitkowe wyroby. Kiedys dość dawno temu próbowałam nawet. Znajoma mamy przyniosła nam nawet kasete z nagranym kursem nauki robienia frywolitek. Niestety nie miałysmy talentu ku temu,żadna z nas. Mnie po prostu brakło cierpliwości .A tak bardzo zazdroszczę ludziom umiejącym je robić.... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Serwetki są niesamowite! Dla mnie to czarna magia ale jakże piękna ![]() Kiciuś widać że średnio zadowolony ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Pierwszy raz w życiu widzę kotka, który się kąpie!! Ale rzeczywiście , sądząc z minki, za bardzo się jej to nie podoba, ale po wyschnięciu napewno efekt futerka niesamowity.
A mnie urzekła ta płynna linia kroju Twojego żakiecika, fantastycznie Ci wyszedł ! A sukieneczka, mała - czarna - drapowana też jest efektowna, ładny ciuszek. Zazdroszczę Ci umiejętności robienia takich pięknych serwetek, ale na to trzeba mieć czas. |
37 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.