37 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Administrator
![]() |
|
Wojtku swoją Ksenię też kiedyś kąpałam - jak była młodsza. Gdybyś widział potem moje plecy... MASAKRA! Jak się wczepiła w ramiona to pazury dotarły aż w głąb skóry ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna bo przed kąpielą trzeba obcinkować pazurki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj dawno mnie tu nie było, ale miałam niezłą zabawę z patchworkiem. Wymyśliłam sobie prezent dla szwagierki i troszkę czasu to zajęło. Ale efekt koncowy jak dla mnie jest świetny.
A wam podobał by się taki prezent??? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale to fajne!
Na trzecim ujęciu wzór jest tak sugestywny, że nachodzi człowieka ochota powkładania tam paluszków! Pysia też widać się zastanawia jak to zrobiłaś, że da się na tych przegródkach tak wygodnie siedzieć. Znaczy prezent nie tylko ładny ale i edukacyjny. Zaliczone! ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kochana po stopach bym Cię całowała. Jest niesamowicie śliczna.
|
|
Administrator
![]() |
|
O matko co za precyzja - normalnie efekt 3D! Nie wyobrażam sobie ile kosztowało Cię to pracy ale to jest naprawdę IMPONUJĄCE!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Efekt powalający ! Jestem w ciężkim szoku to jest majstersztyk ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Niesamowite!!!
Ciągnie mnie do patchworków - ale TAKIEGO to bym chyba w życiu nie uszyła... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie, no... muszę!
Czy taką jakość (równy ścieg mnie najbardziej akurat interesuje) osiągnęłaś dzięki wprawnej ręce, czy też pomaga Ci stosowana technika? Inaczej - ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, czy też bez "myku" się raczej nie da? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zatkalo mnie ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.