37 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Boskie! Dokładnie jak napisali przedmówcy odbiera mowę. Jaki to materiał ?
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
O rany! Przepiękny prezent. Mi by po prostu odebrało mowę! Aż się wierzyć nie chce, że to ręczną robota! A i kolor taki mój
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cudo!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Serdecznie dziękuję za tak słodkie słowa uznania ![]() czeremcha - Ty nie dasz rady??? nigdy w to nie uwierzę!!! Dark - szyję jakieś dwadzieścia kilka lat i wydaje mi się, że ćwiczeń nic dosłownie nic nie zastąpi, ani żadne stopki , ani żadne techniki. Tak więc ćwicz, a sprawność sama przyjdzie. ![]() Fred - materiałów w patchworku może być kilka, u mnie główną rolę odegrała tafta, a reszta to płótno bawełniane z brokatem - niestety na zdjęciu nie widać i atłas. No i oczywiście środkowa warstwa czyli flizelina, ocieplina i płótno do usztywnienia. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pięknie,podziwiam precyzyjne wykonanie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już na blogu komentowałem. Mistrzostwo normalnie! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękne
![]() Dzieło sztuki, normalnie!!! Nie mogę się napatrzeć ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i nie mogłaś napisać: stopka nr 5 z ogranicznikiem, stębnówka z komputerem, nici niepętlące...
Szybciej bym do czegoś doszedł........ ![]() Rączki całuję - masz je aby ubezpieczone??? |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ależ to misterna praca
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mnie też zatkało!
|