37 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
sliczna choineczka! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje za pochwały ![]() Tym razem na sportowo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O fajna bluza ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też jeszcze bluzy nie szyłam. Obie są super ale mi do gustu przypadła fioletowa. Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Maxi odjazd!!!Córa wygląda tak promiennie i młodo!
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Zawsze marzył mi się dresik z weluru w kolorze ciemnej śliwki :> Ojej strasznie podobają mi się Twoje bluzy, muszę kiedyś coś podobnego popełnić. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rewelacyjne te bluzy Maxi.... ja też wybrałabym dla siebie tę w kolorze oberżyny chyba ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podoba mi się Twoje zamiłowanie do intensywnych kolorów. Bluzy są naprawdę świetne.
![]() |
|
Dziękuję za tak pochlebne opinie.
C.D dresików tym razem całość i najnowsze moje dzieło pierwsza w życiu torebka z resztek ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
To naprawdę Twoja pierwsza torebka? Wygląda bardzo profesjonalnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
37 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.