37 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Pomysłowy żakiet- świetnie dobrane kolorki. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wow znów zrobiło się tutaj energetycznie i radośnie! Pięknie uszyty żakiecik, kontrastowe wstawki to strzał w 10! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ciocia jest energiczną kobietą, rewelacja, bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Ten kolor i wypustki super pomysł trafiony ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Serdecznie dziękuję za wszystkie opinie ![]() Tym razem troszkę ekri ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jaki fikuśny kołnierzyk! Ciocia to ma dobrze z tobą! A i przyjemnie szyje się dla kogoś, kto lubi nowe propozycje! /Znam kogoś, kto zleca szycie na miarę u swojej krawcowej i zawsze to są jakby te same ciuchy, tyle że w różnych kolorach. Nie wiem, czy krawcowa taka cwana, że namówi zawsze na ten sam model, czy klientka konserwatywna? ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No kołnierzyk to dodaje uroku całej kreacji, takiej lekkości. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kołnierzyk pierwsza klasa, bardzo, bardzo, bardzo fajnie to wygląda ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szalenie interesujący kołnierzyk. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Rzeczywiście bardzo fikuśna bluzeczka i kołnierzyk, ładnie i fachowo wykończone, a przy tak cieniutkim materiale to jest trudne.
|
37 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.