37 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gorsecik ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Maxii to nie bombki a karczochy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o karczochy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bardzo prosto zrobić taką bombkę, trzeba kupić tylko sporo tasiemki i puszkę zwykłych szpilek -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, ale to się nie klei i się będzie trzymało, widziałam takie kulki nawet w pasmanterii ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Trzyma się bardzo dobrze a szpileczki masz pozakrywane ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łaaaa, kiciuś
![]() Uwielbiam kiciusie ![]() Żakiet super, taki nietypowy i w pieknym kolorze ![]() Bombki ekstra ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czarno -zlota przepiekna, a bialo-czerwoną wyślij do PZPN-u razem z orzełkiem.... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Prześliczne bombki,kiciuś też śliczny
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przy okazji tych pięknych karczochów, przypomniała mi się stronka z której korzystałam przy okazji różnych prac ręcznych .Dla wszystkich kreatywnych polecam
http://klubszalonychrobotek.blogspot.com/ Po prawej stronie trochę niżej niesamowita kopalnia pomysłów ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.