37 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie widzialam w zyciu takiego kolnierzyka!
Az musialam mamę zawolac i jej pokazac cały Twój wątek. Wiesz Maxii, moja mama jest krawcową, nie pracowala nigdy w zakladzie krawieckim, ale w ,,trudnych" czasach obszywała wszystkie ciotki w rodzinie i szyła tak wymyslne rzeczy, ze sie ludzie dziwili. I mama tez sie zdziwila, z zachwytu oczywiscie, jak zobaczyla, co Ty nawyszywałas ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Serdecznie dziękuję wszystkim za takie cieplutkie słowa uznania.
monikowo - podziękuj w moim imieniu mamie. Susanno mówiłaś coś o choince. Proszę bardzo jest i choineczka i moja nowa bombeczka. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Święta, święta... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jakie cudo ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale piękne świąteczne dekoracje!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajne rzeczy szyjesz. Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękna choinka ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podziwiam, widziałam kiedyś jak to się robi i wiem, że mnie raczej brakuje cierpliwości. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Choineczkę mam ochotę sama popełnić ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Prawdziwe cudeńka
![]() |
37 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.