Stara Gwardia
![]() |
|
Brummig, jak już pisałam wcześniej modelką na zdjęciach jest moja córka, ja mam "dećko" więcej latek. Klasyka - zawsze ją kochałam i to jest mój styl, szaleństwo zostawiam dla młodych. Jeśli już coś szyję to zawsze, prawie zawsze zakładam że ma być to jakiś zestaw typu żakiet, spódniczka, spodnie, który potem mogę mieszać z czymś innym.
Teraz troszkę weselej CZERWONY!!! mój ukochany kolorek. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
podoba mi sie polaczenie bluzki ze spodniami 3/4
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie twoje prace są piękne,widać że szyjesz z pasją i bardzo profesjonalnie
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Bluzka ze spodniami mnie też przypadła do gustu
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję drogie Panie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko śliczne, ale ta biała bluzka w czerwone róże - po prostu przepiękna.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podpinam się pod opinię Joasi, jak zwykle wszystko piękne ale bluzeczka wspaniała ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, w Twoich pracach widać pasję i autentyczną radość z szycia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
C.D CZERWONO - BIAŁE WARIACJE ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tej sukienku nie szyłam, ale wydała mi się tak prosta że postanowiłam ją troszeczkę ozdobić czarnymi deseniami. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.