37 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Będę się powtarzać. Jak patrzę na te koraliki to mi się w głowie kręci. Wszystko jest takie dopieszczone. Przecież to 15-20 godzin pracy ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-25 20:44:05 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Och...napracowałaś się....ale idealnie Ci wyszło! SZACUNECZEK!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Serdecznie dziękuję za tak słodką ocenę.
To prawda sporo wyszywania miałam ale było warto. A w szafie, hmm już kilkakrotnie była wymieniana i nie mam wszystkich fotek ale jeszcze troszkę się znajdzie do pokazania, a jak moje znajome pozwolą mi zrobić kilka fotek to pokarzę co im zrobiłam. No to jeszcze troszeczkę pomarańczki ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hihi jaka energetyczna pomarańczka ![]() Topik ciekawy, fajny pomysł z "cieniowaniem" tkaniny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Alez fajny przegląd mamy. Cudownie szyjesz Maxi. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna ta twoja kolekcja. Widać, że przemyślana.
Ja to mam tak, niestety, że z reguły szyję tylko jedną rzecz z danego materiału. Kiedy mam uszyć coś do kompletu - to jest dla mnie prawie jak kara ![]() I potem szafa pęka w szwach, a ubrać nie ma co ![]() Albo spódnica się już znosi i opatrzy, zanim doczeka się żakietu. Gratuluję konsekwencji! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
W czymś takim nie da się zginąć w tłumie, Topik bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maxii, bede sie powtarzac, ale piekne rzeczy szyjesz. Wszystko tak ładnie dopracowane, dobrane dodatki. A o kolorach to juz nie wspomnę! Tak energetycznego wątka na całym naszym krawieckim forum nie ma z pewnoscią! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Prześliczne te Twoje "pomarańcze'!! Tak jak zauważyła Susanna, niezwykle fajne te łączenie odcieni materiału przy topiku, pięknie to się prezentuje.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
...to prawda ________________________________________________________
|
37 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.